Εθνική Ελπίδων: Με γκολ ασιστ Χριστόπουλου, νίκησε η Ελλάδα 2-0 τη Λευκορωσία

Εθνική Ελπίδων: Με γκολ ασιστ Χριστόπουλου, νίκησε η Ελλάδα 2-0 τη Λευκορωσία
Photo Credits: INTIME

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος πρωταγωνίστησε για την Εθνική Ελπίδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος της ΑΕΚ Β’ ήταν πρωταγωνιστής για την Εθνική Ελπίδων που επικράτησε με 0-2 της Λευκορωσίας στην πόλη Ζόντινο και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της.

Σοβαρή εμφάνιση για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, που επικράτησε της Λευκορωσίας με 0-2 και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν συμπαγές πίσω και άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή αντίδραση της άμυνας, ο Διαμαντής βρέθηκε αφύλαχτος στην μικρή περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Η Εθνική Ελπίδων είχε τον απόλυτο έλεγχο και σφράγισε την νίκη της στο 84ο λεπτό, όταν μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Χριστόπουλου, εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαρδέλη που σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου με 8 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με το απόλυτο φαβορί του ομίλου, την Πορτογαλία που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επόμενη υποχρέωση για την Εθνική Ελπίδων είναι την Τρίτη στην Κύπρο, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει αν η ομάδα του Σίμου θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να κυνηγήσει μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου της.

Εθνική Ελπίδων (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Ζαγαρίτης (90’ Γρίβας), Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος (90’ Αντζουλάς), Σουρλής, Τσιγγάρας (75’ Θυμιάνης), Κούτσιας (63’ Χριστόπουλος), Λώλης (75’ Σαρδέλης).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X