Καπέλο: «Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν»

Καπέλο: «Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση προς τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα εξαπέλυσε ο Φάμπιο Καπέλο!

Ο Ιταλός γκολκίπερ αποδοκιμάστηκε έντονα στον πρώτο ημιτελικό του Nations League ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, που διεξήχθη, θυμίζουμε, στο «Σαν Σίρο», αφού οι οπαδοί της Μίλαν δεν ξεχνούν ότι τους… παράτησε το καλοκαίρι για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν!

Μέχρι, λοιπόν και ο παλιός προπονητής των «ροσονέρι», Φάμπιο Καπέλο, πήρε θέση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης και εξαπέλυσε και αυτός με την σειρά του πυρά εναντίον του Ντοναρούμα!

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Φάμπιο Καπέλο στην Corriere dello Sport: «Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος, επειδή είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Αλλά επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί. Για όλα όσα ο σύλλογος έκανε για αυτόν και την οικογένειά του όταν ήταν παιδί, θα έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X