Ρόμπερτσον: «Απίστευτα υποτιμημένος ο Σαλάχ»

Ρόμπερτσον: «Απίστευτα υποτιμημένος ο Σαλάχ»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Άντριου Ρόμπερτσον για τον Μοχάμεντ Σαλάχ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαλάχ γι’ ακόμη μία χρονιά αποδεικνύει ξεκάθαρα πως δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση «πυροτέχνημα» και οδηγεί ξανά σε επιτυχίες τη Λίβερπουλ.

Ο Αντριου Ρόμπερτσον, βλέποντας τα όσα κάνει ο Αιγύπτιος στο γήπεδο, έσπευσε να τον υπερασπιστεί, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του.

«Για εμένα βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως είναι απίστευτα υποτιμημένος όσο αφορά τον τρόπο, με τον οποίο μιλάει ο κόσμος για εκείνον. Το γκολ του ήταν βγαλμένο από την κορυφή.

Νομίζω πως σοκαρίστηκαν όλοι, όταν κατέληξε στα δίχτυα η μπάλα. Είναι κρίμα που δεν ήταν το νικητήριο τέρμα, γιατί σίγουρα άξιζε να είναι. Σε ένα τόσο υψηλής ποιότητας παιχνίδι, με δύο ομάδες γεμάτες με καλούς παίκτες, είναι πραγματικά συγκλονιστικό κάποιος να καταφέρνει να σκοράρει ένα τέτοιο γκολ. Ο Mo είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας, ένας εκπληκτικός παίκτης και ένας εκπληκτικός άνθρωπος.

Εκτός αγωνιστικού χώρου, δουλεύει τόσο σκληρά για να παραμένει έτοιμος και σε καλή κατάσταση, να βάλει τα πάντα στο παιχνίδι του και να βελτιωθεί. Γίνεται κάθε σεζόν όλο και καλύτερος και αυτό του γκολ θεωρώ πως είναι ένα από τα τρία καλύτερα που έχει πετύχει με την Λίβερπουλ.

Για να συνεχίζει να προσφέρει κάθε σεζόν σημαίνει πως είναι απίστευτα σταθερός και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον συμπαίκτη του ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X