ΑΕΚ: Τον Νοέμβριο στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σιμόες

ΑΕΚ: Τον Νοέμβριο στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σιμόες
Photo Credits: INTIME

Μέσα στον Νοέμβριο ο ατζέντης του Αντρέ Σιμόες είναι πιθανό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να συζητήσει την προοπτική ανανέωσης του Πορτογάλου μέσου με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα για τον Αντρέ Σιμόες.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’22, ενώ υπάρχει και μια οψιόν για ακόμα ένα χρόνο. Η προοπτική του να παραμείνει στην ΑΕΚ και να μπει μαζί της στην «OPAP Arena» την επόμενη σεζόν είναι κάτι που επιθυμεί ο ίδιος. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύντομα το θέμα αυτό είναι πολύ πιθανό να ανοίξει καθώς η πρόθεση του ατζέντη του, Κιμ Ριμπέιρο είναι να προσπαθήσει να έρθει στην Αθήνα μέσα στον Νοέμβριο για να κουβεντιάσει το ζήτημα αυτό με τους κιτρινόμαυρους, όπως αναφέρει το gazzetta.

Προτεραιότητα της πλευράς του Σιμόες είναι η ΑΕΚ, καθώς αισθάνεται υπέροχα στην Αθήνα με την οικογένειά του και φέτος συμπληρώνει την έβδομη χρονιά του στην Ένωση. Για να συνεχίσει όμως θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που θα διαπιστωθεί όταν το θέμα πέσει στο τραπέζι στο κοντινό μέλλον.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X