Μαυροπάνος: Η Στουτγκάρδη «άνοιξε» τα χαρτιά της για το μέλλον του Έλληνα άσου

Μαυροπάνος: Η Στουτγκάρδη «άνοιξε» τα χαρτιά της για το μέλλον του Έλληνα άσου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αγορά του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τη Στουτγκάρδη προανήγγειλε το Σάββατο σε δηλώσεις του στο Kicker ο Σβεν Μίσλιντατ.

Ο διεθνής αμυντικός, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος διάγει glory days στη Γερμανία με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.

O άλλοτε στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα δεν τη βοηθά μόνο αμυντικά, αλλά και σκοράρει, όπως έκανε στο ματς με τη Χόφενχαϊμ και ήδη θεωρείται δεδομένο πως θα είναι μακροπρόθεσμα παίκτης της «Στουτ», όπως προανήγγειλε σε ε δηλώσεις του στο Kicker o αθλητικός διευθυντής των Σουηβών, Σβεν Μίσλιντατ.

Αρχικά, λοιπόν, ο Μίσλιντατ αποκάλυψε το καθεστώς που υπάρχει με τον δανεισμό του Μαυροπάνου. Η Στουτγκάρδη καλείται να δώσει φέτος 500.000 ευρώ στην Άρσεναλ για τον ετήσιο δανεισμό του, ενώ το καλοκαίρι, εφόσον η ομάδα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, τότε θα κληθεί να πληρώσει άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ στους «κανονιέρηδες» για να τον αγοράσει.

Dreht nach seinem Tor jubelnd ab: Konstantinos Mavropanos. 

Ακόμη και αν υποβιβαστεί, όμως, η Στουτγκάρδη, ο Μαυροπάνος θα συνεχίσει στους Σουηβούς με τον Μίσλιντατ να δηλώνει: «Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τον Μαυροπάνο το καλοκαίρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X