«Ψηφίζουν» Τσάβι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα!

Τσάβι: «Ιδανικός ο Λεβ για την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Μόνο με ένα... θαύμα θα μείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Κούμαν, με τους οπαδούς των «Μπλαουγκράνα» να επιθυμούν την πρόσληψη του Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα αποφευχθεί απ’ ότι φαίνεται το διαζύγιο, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Κούμαν!

Το μόνο που μένει είναι να φύγει το Σαββατιάτικο ντέρμπι και μέσα στις επόμενες ημέρες  να διευθετηθούν οι οικονομικές λεπτομέρειες του «διαζυγίου».

Οι διοικούντες τους «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ολλανδού προπονητή και ήδη εξετάζουν τέσσερις περιπτώσεις. Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Sport» που εξειδικεύεται στα θέματα της Μπαρτσελόνα, διοργάνωσε μία δημοσκόπηση, με το ερώτημα ποιος είναι ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα της Καταλωνίας.

Και από τους 24.000 συμμετέχοντες, η πλειοψηφία (53%) υποστηρίζει την επιλογή του Τσάβι, ενώ ακολουθούν ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (24%), ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο (18%) και ο Αντρέα Πίρλο (5%).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X