Πικέ: «Δεν φοράω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για να τερματίζω δεύτερος ή τρίτος»

Η ειρωνική απάντηση του Πικέ στον Ζιντάν για το pasillo
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζεράρ Πικέ, ξέσπασε για τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να δίνουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και για την αρνητική εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και το 0-0 με την Κάντιθ, ο Ζεράρ Πικέ, τα έβαλε με την διοργανώτρια αρχή για τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ μεταξύ άλλων ξέσπασε και για την κριτική που δέχεται.

«Είμαι εδώ για να παλεύω για τίτλους. Δεν φοράω τη φανέλα για να τερματίζω δεύτερος ή τρίτος. Είμαι σίγουρος πως παρά το κακό ξεκίνημα είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε δίψα για νίκες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο εκ των αρχηγών των «μπλαουγκράνα», Ζεράρ Πικέ και στη συνέχεια μίλησε για τα συνεχόμενα ματς.

«Έχουμε ένα ματς σε λιγότερο από 72 ώρες. Παίξαμε τη Δευτέρα με τη Γρανάδα, τώρα Πέμπτη, μετά πάλι Κυριακή και στη συνέχεια έχουμε Champions League. Είμαστε άνθρωποι οι ποδοσφαιριστές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X