Γιουβέντους: Δεν... αντέχει το συμβόλαιο 15 εκατ. ευρώ του Πογκμπά

Γιουβέντους: Δεν... αντέχει το συμβόλαιο 15 εκατ. ευρώ του Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους θα ήθελε την επιστροφή του Πολ Πογκμπά αλλά στην Ιταλία το θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων.

Οι δηλώσεις του Μίνο Ραιόλα άναψαν «φωτιές» στο Τορίνο για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά αλλά η κατάσταση δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζει κανείς.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους με βάση την οικονομική της κατάσταση και την μεταγραφική της προσέγγιση, δεν μπορεί να αποκτήσει τον Γάλλο άσο ακόμα και ελεύθερο γιατί δεν μπορεί να τον πληρώσει.

Ο Πογκμπά έχει συμβόλαιο 15 εκ. ευρώ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους θα μπορούσε να του προσφέρει μάξιμουμ μέχρι 10 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ο Γάλλος άσος θα πρέπει να μειώσει σημαντικά τις απολαβές του.

Η Γιουβέντους λόγω των χρεών της, πρόσφατα ανακοίνωσε «ζημιές» 209.9 εκ. ευρώ, αλλάζει πολιτική στις μεταγραφές της και αυτό επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της, Φεντερίκο Τσεμπουρίνι που είπε: «Ξέρουμε ήδη τι μπάτζετ έχουμε για τα επόμενα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να υπογράψουμε νεαρούς παίκτες με προοπτική, πιθανότατα Ιταλούς. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί αλλά με διαφορετική προσέγγιση στα μεταγραφικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X