Νικολάου για Ιβκοβιτς: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μέγιστε Ντούντα» (ΦΩΤΟ)

Νικολάου για Ιβκοβιτς: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μέγιστε Ντούντα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Γιώργου Νικολάου για τον θάνατο του Ντούσαν Ιβκοβιτς

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, έστειλε μέσω των social media το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Αναλυτικά η δημοσίευσή του αναφέρει:

«Δεν θα το γράφαμε (και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε επηρμένοι), αν πρώτος δεν το «απεκάλυπτε» ο έγκριτος Yiannis Fileris στο sport24, ανήμερα της γιορτής του, το 2014, ήτοι λίγους μήνες πριν «παραδώσουμε τα όπλα» και εγκαταλείψουμε τη μάχιμη δημοσιογραφία για ν’ αφοσιωθούμε από το παρόν πόστο στα της «Βασίλισσας». Προϊστάμενός μας ο εξαίρετος συνάδελφος, στην ιστορική «Απογευματινή», από τις γνωριμίες τιμής στην πολυκύμαντη καριέρα μας. Δύο-τρία γραφεία απόσταση, στον 6ο όροφο. Αλλά και παραπάνω απόσταση να είχαμε, με τη φωνή τελάλη που μας χάρισε ο Ύψιστος, μάς-με άκουγαν και στο ισόγειο!

Τι είχε γράψει στο ρεπορτάζ με τίτλο «Κάποτε είχαμε και την ΑΕΚ» ο Γ.Φ:

«Όταν ο Ιωαννίδης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Γρανίτσας επικοινώνησε με δημοσιογράφο, έχοντας την εξής στιχομυθία:

– Είδες ο “δικός σου”; Πήγε πάλι στον Ολυμπιακό…

“Ε, εντάξει. Γιατί δεν παίρνετε τον Ίβκοβιτς;”

– Να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμαστε σοβαρά…”

Κι έτσι έγινε. Ο Ιωαννίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, συμφώνησε με την ΑΕΚ»

Ο… δημοσιογράφος είμαστε… εμείς-εγώ! Ο Γιάννης δεν ήταν ο Γρανίτσας, αλλά ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Γιάννης ο Φιλίππου, ο οποίος θυμωμένος μάς τηλεφώνησε για να μας τα ψάλλει για την επιστροφή Ιωαννίδη στον ΟΣΦΠ, επειδή με τα γραπτά μας στην «Απογευματινή» και στον «ΔΙΚΕΦΑΛΟ» προωθούσαμε (κατ’ εκείνον) την… επιστροφή Ιωαννίδη στη «Βασίλισσα». Μικρό (λαθάκι) του Γ.Φ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, μπρος στο… μεγάλο, που συντελείτο τότε. Το ίδιο βράδυ ο «Ντούντα» συμφώνησε με την ΑΕΚ. Δύσκολος ως άνθρωπος ο «Ντούντα». Είχαμε καλές, αλλά και λιγότερο καλές στιγμές στην επαγγελματική σχέση μας, αλλά ΔΙΑΝΟΙΑ, ΙΔΙΟΦΥΙΑ. Η ΑΕΚ δικαιώθηκε στην επιλογή της, αφού ο «Σοφός» πρωτοέσυρε τον χορό των τροπαίων μετά από 19 πέτρινα χρόνια και ακολούθησε ο μέγας (από την ίδια «πανεπιστημιακή» σχολή των Μάγων του αθλήματος), ο κορυφαίος Ντράγκαν Σάκοτα με την κατάκτηση του Πρωταθληματικού τροπαίου το 2002. Εκείνη η αποστροφή μας λοιπόν στην επικοινωνία με τον «Μίστερ ΦΑΓΕ», δεν ξέρουμε πόσο επηρέασε εν τέλει την κρίση του, αλλά ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ!

Ξαναείδαμε τον «Ντούντα» και συζητήσαμε τα όμορφα και μόνο, σε εξαιρετικό κλίμα, το 2015 στο φιλικό του ΟΑΚΑ, και το 2017 στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ στο Μέγαρο με την ιδιότητα εμείς τότε και του «Ακαδημιάρχου», όταν και του ζητήσαμε ν’ απαθανατιστεί με τους Εφήβους μας, και το έκανε με αγάπη και προθυμία… Εφήβου, στο τελευταίο του ραντεβού με την ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ.

ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ, MEΓΙΣΤΕ DUDA…»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X