Το ντου του οπλισμένου Σαββίδη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στους πιο παράξενους λόγους διακοπής ενός αγώνα

Το ντου του οπλισμένου Σαββίδη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στους πιο παράξενους λόγους διακοπής ενός αγώνα
Photo Credits: INTIME

Τα χρόνια περνάνε όμως η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν ξεχνιέται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από την μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης, όντας οπλισμένος, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και διέκοψε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Εκτοτε, η δίκη της υπόθεσης έχει αναβληθεί πάνω από επτά φορές αλλά στο εξωτερικό το περιστατικό μνημονεύεται ακόμα.

Συγκεκριμένα, η βρετανική ιστοσελίδα dailystar.co.uk, με αφορμή την διακοπή στο Βραζιλία-Αργεντινή την Κυριακή, κατέταξε το ντου του Ιβάν Σαββίδη στην 2η θέση των πιο παράξενων λόγων για τους οποίους διεκόπη ένα παιχνίδι.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα παιχνίδι στη Φλωρεντία το 1954 που διεκόπη εξαιτίας Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου στον ουρανό, που προκάλεσε το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων θεατών στο Αρτέμιο Φράνκι.

Στην τρίτη θέση, μια κάτω από την εισβολή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ένας αγώνας στην Παραγουάη από το 2012 που διεκόπη όταν ο διαιτητής έδειξε συνολικά 36 κόκκινες κάρτες μετά από γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των δυο ομάδων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X