Εσείς πέσατε από τα σύννεφα;
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες 24 ώρες, τον Μαρινάκη, τον Καρυπίδη, τον Σαββίδη και τα UFO!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο του πλανήτη, στο οποίο είμαστε εμπλεκόμενοι και επαγγελματικά και συναισθηματικά. Από τη Δευτέρα το βράδυ ζούμε στον αστερισμό του Ρόουζ. Όμορφος κόσμος, ηθικός. Αγγελικά πλασμένος…

Εδώ και σχεδόν 24 ώρες υπάρχουν νέα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε. Και δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Το ευτύχημα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, είναι πως για όποια «βρωμιά» έχει βγει τα τελευταία χρόνια ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομά της.

Από που θέλετε να το πιάσουμε; Από το ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε χαριστικά στην κατηγορία παρότι έπρεπε να υποβιβαστεί χάρη στην ΑΕΚ; Από ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να υποβιβαστεί, αλλά εξαιτίας μίας πρωθυπουργικής απόφασης έμεινε στην κατηγορία; Από το ότι ο Ολυμπιακός κάνει ότι γουστάρει, όπου γουστάρει, όποτε γουστάρει και κανένας απολύτως δεν τον αγγίζει;

Από την ώρα που βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση του Γάλλου που αγωνίζεται πλέον στη Λέγκια, ο Άρης και ο Ολυμπιακός έκαναν την πάπια. Προφανέστατα διότι είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Μετά από ώρες η πρώτη τοποθέτηση ανέφερε με πειραιώτικη «μαγκιά» ότι θα κάνουμε ότι γουστάρουμε. Έτσι έμαθαν από μικρά. Στον τρόπο του νταβατζή. Δίπλα άλλωστε ήταν η Τρούμπα.

Όσο για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης, δε θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν άλλη ομάδα να έχει δηλώσει τέτοια υποταγή. Μιλάμε για στρουμφάκια όχι αστεία! Θα τους έδινε ο Ολυμπιακός λεφτά για να πάρουν τον Ματέο Γκαρσία! Δανεικοί με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι έδινε ο ΠΑΟ στον ΟΦΗ και στην Κόρινθο και νίκη ούτε σε… φιλικό! Μην τυχόν και στεναχωρηθεί το Boss.

Το θέμα δεν είναι λοιπόν αν είναι νόμιμο, ή αν είναι ηθικό. Στο Ελλάντα που ζούμε, ακόμα και αν δεν είναι νόμιμο θα το κάνουν. Όπως έχουν κάνει χίλια δύο πράγματα στο παρελθόν. Αν δεν είναι ηθικό, θα βρούνε τρόπο και να το δικαιολογήσουν και να βγούνε από πάνω.

Τη μέθοδο την ξέρουν και οι μεν και οι δε. Διότι μία είδηση που πέρασε στα ψιλά, ήταν η αναβολή της δίκης του Σαββίδη για 7η φορά, αλλά για αυτή θα πούμε παρακάτω.

Ο Μαρινάκης λοιπόν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League έλεγε πως θα καλύψει τη χασούρα των 25 χαρτιών. Το έκανε φέρνοντας δανεικούς και 19χρονα και δανείζοντας τον Χασάν.

Η σχέση με τον Άρη είναι… ερωτική. Ο Άρης ήθελε να αποκτήσει μπόι απέναντι στο συμπολίτη και ο Καρυπίδης βρήκε τις πλάτες του Βαγγέλη για να το κάνει. Και όσο κόβει βαθμούς τόσο θα κάνει τον καμπόσο.

Όσο για τον Πάοκ, αφού δεν πήρε Τεχνικό Διευθυντή, δεν έκανε μεταγραφές και ο Ιβάν «παντελώνιασε» 19 χαρτιά (έτσι δεν έλεγαν οι άλλοι για τον Μελισσανίδη, ήρθε η ώρα να το ανταποδώσουμε λοιπόν), και ήρθε το κράξιμο, την έπεσαν στους πολιτικούς και βρήκαν και την ευκαιρία τώρα με τον Ρόουζ να βγούνε και να αρχίσουν ανάλογες ιστορίες για πολυϊδιοκτησίες.

Σομάχι να έχουμε να απολαμβάνουμε την αηδία που θα μας σερβίρουν κάθε τρεις και λίγο. Εμείς άλλωστε στο τέλος της ημέρας κάτι θα βρούμε να τσακωθούμε μεταξύ μας. Δε χρειαζόμαστε και βοήθεια.

Εσείς πέσατε από τα σύννεφα;

Το ξεφτίλισμα του αιώνα από τη daily star στην Αγγλία

Μου έκανε τεράστια εντύπωση πως ένα τέτοιο θέμα «θάφτηκε» αλλά δεν πειράζει. Σήμερα η αγγλική Dailystar είχε ένα θέμα με αφορμή τη διακοπή του Βραζιλία – Αργεντινή, μετά το ντου στο γήπεδο. Αυτό αφορούσε τους πιο διάσημους λόγους διακοπής ενός αγώνα.

Στο νούμερο 7 ήταν η απέλαση των παικτών. Στο νούμερο 6 ήταν η «μάχη του Μπράμαλ Λέιν το 2002». Στο νούμερο 5 ήταν οι συμπλοκές οπαδών. Στο νούμερο 4 ήταν η πτώση της τάσης του ρεύματος το 1997 στο «Πράιντ Παρκ». Στο νούμερο 3, ήταν οι 36 (!!!) κόκκινες κάρτες τον Οκτώβριο του 2012 στην Παραγουάη. Στο νούμερο 1 ήταν η εμφάνιση UFO το 1954 στη Φλωρεντία!

Αν αναρωτηθήκατε γιατί δεν ανέφερα το νούμερο 2 είναι γιατί εκεί φιγουράρει η μπούκα του Σαββίδη το 2018 με το όπλο! Κάτι που αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο!

Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση που είχε ήδη αναβληθεί η εκδίκασή της 6 φορές! Διορθώνω: ΕΦΤΑ!!! Σήμερα έγινε γνωστή και η έβδομη! Τυχαίο θα είναι…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X