Αναστασιάδης για Ρότα: «Με σωστή διαχείριση θα κάνει μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ»

Αναστασιάδης για Ρότα: «Με σωστή διαχείριση θα κάνει μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάκης Αναστασιάδης μίλησε για τον Λάζαρο Ρότα που κλείνει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις μεταγραφές και αναμένεται να κάνει δικό της τον Λάζαρο Ρότα.

Ο Σάκης Αναστασιάδης, προπονητής του Ρότα στην ακαδημία του Ηρακλή μίλησε στην ιστοσελίδα sdna.gr για τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φορτούνα Σίταρντ ενώ έχει ήδη χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών, επί ημερών Τζον Φαν’τ Σιπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ΄όλα θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και την συμφωνία του με την ΑΕΚ. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά στον Ηρακλή, θα έλεγα ότι ήταν ως ένα βαθμό ένα παρεξηγημένο παιδί λόγω του έντονου αυθορμητισμού που έβγαζε. Φαινόταν πως ήταν ένας παίκτης που ήθελε δίπλα του κάποιον να τον στηρίξει κι από την πλευρά μου ως προπονητής του στάθηκα δίπλα του και στο κομμάτι της στήριξης. Αμέσως διέκρινα το ταλέντο του και αποδείχτηκε πως είχαν δόσεις αλήθειας οι εκτιμήσεις μου πως έχει όλο το πακέτο να κάνει καριέρα».

Για την θέση που έπαιζε στην Κ19 του Ηρακλή και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Στον Ηρακλή τον ανέλαβε ως αμυντικό χαφ και αποφάσισα να τον γυρίσω σε στόπερ.Το χαρακτηριστικό του ήταν η πολύ καλή τεχνική κατάρτισή του. Δεν είχε φοβείς μέσα στο γήπεδο και ήταν υπέρ του δέοντος τολμηρός. Θυμάμαι πως του έλεγα πως ως στόπερ θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεχτικός, αλλά ως πιτσιρικάς συνέχισε να βγάζει μεγάλη ορμή».

Για την προώθησή του στον Ηρακλή: «Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, αλλά εκείνη την περίοδο οι συνθήκες δεν ήταν καλές στον Ηρακλή και δεν ευννόησαν την αγωνιστική εξέλιξή του χωρίς να παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα».

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και το μέλλον του στην «Ένωση»: «Πιστεύω ακράδαντα πως έτσι και του δοθούν ευκαιρίες και καταφέρει να διαχειριστεί σωστά την ορμή και το μεγάλο πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ. Έτσι και εισπράξει εμπιστοσύνη από τον προπονητή του, τότε μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα απ΄όσα περιμένουν στην ΑΕΚ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X