ΑΕΚ: Ο Αντο Γκργκιτς την οδήγησε στους Τσούμπερ και Γέβτιτς

ΑΕΚ: Ο Αντο Γκργκιτς την οδήγησε στους Τσούμπερ και Γέβτιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Αντο Γκργκιτς της Σιόν οδήγησε έμμεσα την ΑΕΚ στις περιπτώσεις των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις, καθώς απέκτησε τους Τσούμπερ και Γέβτιτς και αναβάθμισε σημαντικά τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ωστόσο, ο πρώτος παίκτης για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί οι κιτρινόμαυροι ήταν ο 24χρονος Ελβετός μέσος, Άντο Γκργκιτς, της Σιόν.

Ο Ελβετός μέσος της Σιόν έχει κοινό ατζέντη με τους Τσούμπερ και Γέβτιτς. Ο ατζέντης τους ανέφερε ότι δεν ήταν εφικτό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκριγκιτς, οπότε τους πρότεινε τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ποιος είναι ο Γκργκιτς

Ο 24χρονος Άντο Γκργκιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζυρίχη και το καλοκαίρι του 2017 τον αγόρασε η Στουτγκάρδη, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στην Σιόν. Μετά το τέλος του δανεισμού του, ο Γκργκιτς επέστρεψε στην Γερμανία για να επιστρέψει στη Σιόν, με μεταγραφή αυτή τη φορά, το καλοκαίρι του 2019.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας, το συμβόλαιό του με την Σιόν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport24.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X