Εσκασε και δεύτερη «βόμβα»: Η ΑΕΚ παίρνει και τον Γέφτιτς!

Εσκασε και δεύτερη «βόμβα»: Η ΑΕΚ παίρνει και τον Γέφτιτς!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάρκο Γέφτιτς έρχεται στην Αθήνα για υπογραφές με την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ντάρκο Γέφτιτς!

Η Ενωση ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με τη Ρουμπίν Καζάν πολύ γρήγορα, από τη στιγμή που όλα είχαν συμφωνηθεί από το βράδυ της Κυριακής.

Ετσι, ο Γέφτιτς (ως άλλος Τσούμπερ) έρχεται στην ΑΕΚ ως δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022 και υπογράφει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια. Αν η ΑΕΚ κάνει χρήση της οψιόν, η οποία αγγίζει το 1.000.000 € τότε αυτόματα ενεργοποιείται το συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Ελβετός άσος, έρχεται ουσιαστικά έτοιμος να παίξει από την πρώτη στιγμή με την ομάδα του Μιλόγεβιτς, από τη στιγμή που ήταν βασικό στέλεχος της ρωσικής ομάδας.

Οι 2 λόγοι που η Ρουμπίν δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι», ήταν αφ’ ενός η θέληση του παίκτη να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και αφ’ ετέρου η ανάγκη  της Ρούμπιν Καζαν να βάλει στην οκτάδα των ξένων που δικαιούται τον Δανό Άντερς Ντρέιερ που απέκτησε πρόσφατα με 7.000.000 ευρώ από την Μίντιλαντ. Βέβαια, θα προτιμούσε να συνδυαστεί αυτό με τη φυγή άλλου παίκτη, όμως τα περιθώρια στενεύουν και δεν μπορούσε να περιμένει για πολύ, με τον παίκτη ταυτόχρονα να πιέζει για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αξιοσημείωτο είναι πως και σε αυτή τη μεταγραφική κίνηση έπαιξε σημαντικό ρόλο  η αποφασιστικότητα της ΑΕΚ και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει ακόμη μια μεταγραφή εν δυνάμει βασικού στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Γέφτιτς είναι καθαρός δημιουργικός μέσος παίζοντας πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 και εσωτερικός δεξιός χάφ στο 4-3-3 και στο 4-1-4-1. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό όμως έχει και πολύ καλό δεξί. Είναι 28 ετών και έχει ύψος 1.82.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X