Τσούμπερ: Ερχεται στην ΑΕΚ και θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο

Τσούμπερ: Ερχεται στην ΑΕΚ και θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ βαρέθηκε να είναι εναλλακτική επιλογή στην Bundesliga και έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει τι αξίζει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι παρακολουθούν επισταμένα το Γερμανικό ποδόσφαιρο ξέρουν αρκετά καλά ποιος είναι ο Στίβεν Τσούμπερ. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος από το 2014 που βρέθηκε στην Bundesliga έχει γράψει τη δική του ιστορία σε Χόφενχαϊμ, Στουτγκάρδη και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, έστω κι αν δεν τον εμπιστεύτηκαν όλοι οι προπονητές που βρήκε στο… διάβα του.

Γεννήθηκε πριν από περίπου τριάντα χρόνια στο Βιντετούρ της Ελβετίας και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα της πόλης. Το 2006, όταν ήταν 15 ετών τον αλίευσε η Γκρασχόπερ που πίστεψε στο ταλέντο του. Στα 18 του άρχισε να παίρνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του, ένα χρόνο μετά έγινε βασικός και την τελευταία σεζόν που έπαιξε στην Ελβετία κατάκτησε με την ομάδα του το Κύπελλο.

Δείτε περισσότερα για τον Στίβεν Ζούμπερ και την καριέρα του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X