Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση με πάρτι του Σκόκο (VIDEO)

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση με πάρτι του Σκόκο (VIDEO)

Πανηγυρική ανατροπή της ήττας με 2-1, με ένα γκολ του Μπλάνκο και δύο του σούπερ Σκόκο εκείνου του απογεύματος για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 2009, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League έμοιαζε με συνθήκη επιβίωσης για την ΑΕΚ. Η άσημη ρουμανική Βασλούι προφανώς και δεν ήταν κανένα μεγαθήριο, αλλά η αναταραχή από την ξαφνική πώληση του Κυργιάκου έφερε την κατραπακιά και την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Ωστόσο, στη ρεβάνς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 2009, όλα ήταν υπόθεση 20’. Μέχρι να πάρει μπροστά ο «υδραυλικός» και να έρθει η πρόκριση με το εμφατικό 3-0. Αν και η Ενωση ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο από τους σκληροτράχηλους Ρουμάνους, αποδείχθηκε πως ήταν απλά να μπει το πρώτο γκολ.

Ετσι, από τη στιγμή που σκόραρε ο Μαντούκα, η ΑΕΚ έκανε πανηγυρική ανατροπή της ήττας με 2-1 και έπειτα υπήρξε ρεσιτάλ από τον σούπερ Σκόκο που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην «κιτρινόμαυρη» επικράτηση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X