Στη Παναγία Σουμελά ο Μπακασέτας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου! (ΦΩΤΟ)

Στη Παναγία Σουμελά ο Μπακασέτας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας από την Τραπεζούντα στη Παναγία Σουμελά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας επέλεξε να περάσει το πρωινό του Δεκαπενταύγουστου στη Παναγία Σουμελά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Τράμπζονσπορ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της παρουσίας του στη Τραπεζούντα σήμερα, ανήμερα της Παναγίας και επισκέφθηκε τη Παναγία Σουμελά.

Δείτε:

Στη Παναγία Σουμελά ο Μπακασέτας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου! (ΦΩΤΟ)

Την Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας τέλεσε σήμερα ο Οικουενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ήταν η πρώτη φορά, έπειτα από έξι χρόνια αναγκαστικής σιγής, λόγω των εργασιών αναστήλωσης της μονής που η δέηση, «…εν τη κοιμήσει τον κόσμον ου κατέλειπες Θεοτόκε», ακούστηκε και πάλι από τα χείλη του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο κορωνοϊός δεν επέτρεψε στις χιλιάδες Ποντίους να ανηφορίσουν στο ιστορικό μοναστήρι για το ετήσιο προσκύνημα, όπως έκαναν, προσερχόμενοι απ’ όλο τον πλανήτη, από το 2008 έως και το 2015, οπότε οι τουρκικές Αρχές το έκλεισαν για επισκευή.

Ελάχιστα άτομα, με βάση τα πρωτόκολλα, πέρασαν στον αυλόγυρο της ανακαινισμένης μονής για να παρακολουθήσουν τη δοξολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X