Ηττα για τον Παναθηναϊκό (2-1) από την Μίλαν (VIDEO)

Ηττα για τον Παναθηναϊκό (2-1) από την Μίλαν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε ακόμη μια φορά με την απόδοσή του. Τα προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία και η δυσκολία του να δημιουργήσει έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα να αρκεί στην Μίλαν μία μέτρια εμφάνιση για να επικρατήσει με 2-1 χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τελικά το 4-4-3 αντί για 4-2-3-1, που χρησιμοποίησε σε όλα τα προηγούμενα φιλικά σε μια προσπάθεια να προσαρμώσει την ομάδα στην αυξημένη δυσκολία του αποψινού παιχνιδιού ενισχύοντας το κέντρο του.



Έτσι, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα μ’ ένα τιμητικό, είναι η αλήθεια, σκορ, που όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να «γλυκάνει» το χάπι, αφού η παρουσία του στο γήπεδο δεν ήταν καλή, ακόμα κι αν λάβουμε υπόψιν την διαφορά δυναμικότητας με τους Ιταλούς. Τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και η αδυναμία να δημιουργήσει δεν μπορούν να βρουν λύση, αν δεν επιστρέψουν οι σημαντικοί παίκτες που απουσιάζουν και δεν γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X