Λιλ - Νις 0-4: Ταπείνωση με «τεσσάρα» για την πρωταθλήτρια από τον πρώην προπονητή της

Λιλ - Νις 0-4: Ταπείνωση με «τεσσάρα» για την πρωταθλήτρια από τον πρώην προπονητή της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκκωφαντικό πέρασμα με τεσσάρα (0-4) για τη Νις από το «Πιέρ-Μορουά» για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Η ομάδα από Νίκαια διέσυρε την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, έχοντας στον πάγκο των Κριστόφ Γκατιέ. Τον προπονητή, δηλαδή, ο οποίος την περασμένη σεζόν οδήγησε τους Ντογκ στην κατάκτηση του τίτλου αφήνοντας πίσω την Παρί Σεν-Ζερμέν των σταρ.

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους λίγα δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς, ενώ ο Χισάμ Μπουνταουί διεύρυνε το προβάδισμα των Εγκλόν στο 5′. Το ημίχρονο έκλεισε με προβάδισμα τριών γκολ (0-3) για την ομάδα από την Κυανή Ακτή χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Αμινέ Γκουιρί.

Ο Ντόλμπεργκ νίκησε και πάλι τον Λέο Ζαρντίμ στο 63′. Το δεύτερο γκολ του 23χρονου Δανού ήταν εκείνο που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ (0-4). Η Νις πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά την ισοπαλία δίχως γκολ (0-0) στην πρεμιέρα με τη Ρεμς, χωρίς νίκη Λιλ μετά την ισοπαλία (3-3) εκτός έδρας με τη Μετς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X