Super League: Στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος!

Super League: Στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Δεν βγήκε «λευκός καπνός» ούτε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League, από τη στιγμή που λόγω ισοψηφίας δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (13/8) υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και η σέντρα παραμένει στον «αέρα».

Μόλις 8 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Superleague 2021-22 και η σέντρα του πρωταθλήματος παραμένει στον «αέρα».

Λευκός καπνός δεν φάνηκε τελικά ούτε στη σημερινή (13/8) Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής, όπου δεν έδωσαν το «παρών» 5 ομάδες. Ο λόγος για τους: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ. Ετσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Τώρα θα δούμε αν θα δοθεί λύση την Τρίτη (17/8), ενώ υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για να υπάρξουν καλά νέα και απόψε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο βασικά θέματα σήμερα ήταν να ψηφιστεί, εκτός από την προκήρυξη και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης για του χρόνου!

Ουσιαστικά η διαφωνία και το κύριο θέμα που… κολλάει το θέμα είναι ότι δεν συμφωνούν να υπογράψουν την προκήρυξη η οποία μέσα θα ως αναγκαστικό όρο την κεντρική διαχείριση για τη σεζόν 2022-2023.

Υπενθυμίζουμε πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να συμφωνούν στο «ναι» τουλάχιστον τα 3/4 των μελών. Δηλαδή, οι 11 ομάδες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X