Απίστευτο: Ο Παπαναστασίου πανηγύριζε την πρόκριση στον τελικό με την Εθνική Πόλο, ενώ το σπίτι του καιγόταν (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Ο Παπαναστασίου πανηγύριζε την πρόκριση στον τελικό με την Εθνική Πόλο, ενώ το σπίτι του καιγόταν (ΦΩΤΟ)

Ο ορισμός της... χαρμολύπης για τον Αλέξανδρος Παπαναστασίου, του οποίου το σπίτι καίγονταν, όσο εκείνος προκρίνονταν στον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα από τα πιο απίστευτα σκηνικά σημειώθηκε σήμερα.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, έγραφε ιστορία με την Εθνική πόλο φτάνοντας στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά πόλο, όσο το εξοχικό της οικογένειάς του στην Αγία Άννα παραδινόταν στις φλόγες από την καταστροφική πυρκαγιά.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσω Social Media από τον πατέρα του αθλητή, Τάσο Παπαναστασίου.

«Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη; ».

Το kathimerini.gr επικοινώνησε με τον παλαιό πολίστα, τον, κάποτε, «πιλότο» της εθνικής ομάδας, ο οποίος ήταν συγκλονισμένος: «Πήγαν κάποιοι γείτονες να δουν και, σίγουρα, έχουν καεί οι αποθήκες. Θέλω να πάω να δω τι έχει γίνει αλλά δεν πρόκειται να με αφήσουν να πλησιάσω. Ζω τη μεγαλύτερη στιγμή του ανδρικού πόλο, αυτή τη στιγμή για την οποία αγωνιζόμασταν τόσα χρόνια και δεν μπορώ να γιορτάσω», είπε.

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Παπαναστασίου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tassos Papanastasiou (@tassospapanastasiou)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X