Μισελέν: Αυτός είναι ο μπακ που φέρνει η ΑΕΚ από το Σαμπιονά-Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε (VIDEO)

Μισελέν: Αυτός είναι ο μπακ που φέρνει η ΑΕΚ από το Σαμπιονά-Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουμε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr παρουσιάζει τον Κλεμάν Μισελέν, τον Γάλλο διεθνή μπακ που αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφερε στην Αθήνα τον Κλεμάν Μισελέν για το δεξί άκρο της άμυνας και τις επόμενες ώρες αναμένεται να τον ανακοινώσει και επίσημα.

Σύμφωνα με την έγκυρη «Lequipe», ο Μισελέν θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και η Ενωση θα δώσει 1 εκατ. ευρώ στη Λανς, συν μπόνους.

Ο 24χρονος διεθνής Γάλλος μπακ έρχεται σε φουλ ρυθμούς, καθώς συμμετείχε με την πατρίδα του στους εν εξελίξει Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αγωνιζόμενος και στα τρία ενενηντάλεπτα με Ιαπωνία, Μεξικό και Νότια Αφρική, μετρώντας και 1 ασίστ.

Η καριέρα του Μισελέν

Ο 24χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Σαβέν και Τουλούζ και το 2016 μεταπήδησε στην μεγάλη ομάδα της Τουλούζ.

Την πρώτη του χρόνια (2016/17) με τους «ροζ» μέτρησε 10 συμμετοχές (8 στην Ligue 1) και την επόμενη (17/18), ξανά 10 εμφανίσεις (7 στην Ligue 1).

Τη σεζόν 2018/19 για να πάρει χρόνο συμμετοχής δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό και μέτρησε 14 παιχνίδια στην Ligue 2.

Το καλοκαίρι του ’19 έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και πήρε μεταγραφή στη Λανς, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Την πρώτη του χρονιά καθιερώθηκε και ως βασικός έκανε 26 συμμετοχές, 1 γκολ -3 ασίστ) στη Ligue 2, βοηθώντας το κλαμπ του στον προβιβασμό του.

Τη περσινή χρονιά 2020/21 έκανε την καλύτερή του σεζόν στη Γαλλία, καθώς μέτρησε 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές. Μάλιστα, η Λανς ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο γαλλικό πρωτάθλημα με τους νεοφώτιστους να τερματίζουν στην 7η θέση και να χάνουν την Ευρώπη για έναν βαθμό.

Πολύ καλή παρουσία είχε και στα μικρά τμήματα της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, καθώς μέτρησε 27 εμφανίσεις με τα μικρά κλιμάκια των «τρικολόρ» (U17 μέχρι U20). Αξίζει να αναφερθεί πως το 2016 που ήταν βασικός στην ομάδα της U19, κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας ως συμπαίκτη τον σταρ Κιλιάν Εμπαπέ.


Τα χαρακτηριστικά του Μισελέν

Τα «δυνατά» στοιχεία του Γάλλου είναι η αντοχή του, οι μεταβιβάσεις του (είτε κοντινές, είτε μακρινές), ο έλεγχος και το κουβάλημα της μπάλας και οι κινήσεις του χωρίς αυτή.

Θεωρείται επιθετικογενής μπακ (στιλ Γκάλο) κι αυτό αποτυπώθηκε από τις 4 ασίστ που έβγαλε την περσινή σεζόν.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί περισσότερες φορές (31) ως δεξιός μπακ/χαφ (καλύπτοντας ουσιαστικά το δεξί άκρο στο 3-4-3), παρά ως καθαρόαιμος οπισθοφύλακας στην ίδια πλευρά (22).

Ο Φιλίπ Μοντανιέ είχε συνεργαστεί με τον Γάλλο μπακ και είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια, «Ο Κλεμάν είναι ένας παίκτης με καλή προοπτική. Είναι καλός αμυντικός, καλός στην αντεπίθεση. Έχει όλες τις αρετές ενός μοντέρνου ακραίου αμυντικού. Αυτή είναι η πρώτη του σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο», είχε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.


Δείτε τις περσινές ασίστ του Μισλέν

  • Δύο ασίστ κόντρα στην Μονακό (0:45 και 1.53)
  • Μία ασίστ κόντρα στην Ανζέ (2:24)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X