Λαπόρτ: Ενημέρωσε την Σίτι ότι θέλει να επιστρέψει στη La Liga

Λαπόρτ: Αλλάζει εθνικότητα για να παίξει στο Euro
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έμερικ Λαπόρτ ζήτησε από την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ισπανία και τη La Liga.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις με τους «Πολίτες» μετά τις απαραίτητες καλοκαιρινές «ανάσες» που πήρε λόγω των υποχρεώσεων του στο Euro, με την εθνική Ισπανίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «90min», ο Λαπόρτ δεν πρόκειται να παραμείνει στην Σίτι, καθώς σε συζήτηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τους ενημέρωση πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη La Liga.

Βέβαια, η επιθυμία του ήρθε μετά το γεγονός ότι την περυσινή σεζόν έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον Ρούμπεν Ντίας, ενώ ακόμα και φέτος ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα.

Ο Ισπανός στόπερ είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, οι οποίες βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, να τον προσεγγίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X