«Αγρια» γκάζια Μιλόγεβιτς για 45 λεπτά στα Σπάτα: «Δεν κάνατε τίποτε από όσα είπαμε!»

«Αγρια» γκάζια Μιλόγεβιτς για 45 λεπτά στα Σπάτα: «Δεν κάνατε τίποτε από όσα είπαμε!»
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε πολύ μεγάλα παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα τους στο πρώτο ματς με την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στο ματς με την Βελέζ έμοιαζε… κόπια της περσινής τραγικής εικόνας και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προφανώς και δεν μπορεί να το αφήσει να περάσει έτσι.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ανύπαρκτη αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 1-1, αλλά και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο είχε πολύ μεγάλα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Και την Παρασκευή στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς «έλιωσε» τους ποδοσφαιριστές του στην βιντεοανάλυση για 45 λεπτά και τα… άκουσαν για τα καλά. «Δεν κάνατε τίποτε από όσα είπαμε και δουλέψαμε τόσο καιρό. Ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Δεν είχατε κίνηση, ήσασταν στατικοί και αυτό βοηθούσε τον αντίπαλο στο πρέσινγκ. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις και χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα. Τρεχάτε άσκοπα οι περισσότεροι και ας γράψατε αρκετά χιλιόμετρα. Στο πρώτο γκολ, παράδειγμα, κοιτούσατε τον αντίπαλο που σουτάρει όπως θέλει μόνος του. Και έγινε ξανά μετά. Κανείς δεν ήταν στην θέση του…».

Και πλέον ο Μιλόγεβιτς μαζί με τη δουλειά που θα γίνει αυτές τις ημέρες και τους Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ που θα μπουν περισσότερο στην ομάδα, περιμένει αντίδραση και… πρόκριση την Πέμπτη με την Βελέζ στο ΟΑΚΑ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X