Βελέζ-ΑΕΚ: Δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός της Βελέζ

Βελέζ-ΑΕΚ: Δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός της Βελέζ
Photo Credits: INTIME

Τις υπηρεσίες του Φέντα Ντούντιτς, θα στερηθεί η Βελέζ Μόσταρ στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα σε Βελέζ και ΑΕΚ, οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να στερηθούν τις υπηρεσίες του Ντένις Σβόνιτς, ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού, και γι’ αυτό έμεινε στο Μόσταρ.

Δεν είναι γνωστό πόσο θα απουσιάζει ο Σβόνιτς, αλλά προς το παρόν είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, ενθαρρυντικά νέα για τη Βελέζ είναι ότι ο Σαμίρ Ράντοβατς, έφτασε στο Σεράγεβο με την ομάδα, ο οποίος έχει αιμάτωμα και θρυμματισμένο τένοντα, αλλά αποφάσισε να ταξιδέψει με την ομάδα και θα δώσει το καλύτερο δυνατό στην ιατρική ομάδα ώστε να είναι έτοιμος και να παίξει. Ωστόσο, ο Ντούντιτς θα πάρει την τελική απόφαση στο ζέσταμα της ομάδας.

Θυμίζουμε, πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο, από τη στιγμή που οι Βόσνιοι υπερκοστολογούν τη σημερινή αναμέτρηση και κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα καταφέρουμε να δούμε την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X