Ultras για το «Bella Ciao» του Χισάι: «Σκουλήκι, η Λάτσιο είναι φασιστική» (ΦΩΤΟ)

Ultras για το «Bella Ciao» του Χισάι: «Σκουλήκι, η Λάτσιο είναι φασιστική» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισοδιακά ξεκινά η καριέρα του Ελσίντ Χισάι στη Λάτσιο. Πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν οπαδοί τον χαρακτηρίζουν «σκουλήκι» και του ζητούν να ζητήσει συγγνώμη για την επιλογή του να… συστηθεί στους συμπαίκτες του με το «Bella Ciao». Ήταν μία κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στα ακροδεξιά στοιχεία του συλλόγου τα οποία έφτασαν να αναρτήσουν πανό σε κεντρική γέφυρα, ενώ επεδίωξαν να τον συναντήσουν και σε εστιατόριο όπου δειπνούσε η ομάδα.

Οι τιφόζι της Λάτσιο ζήτησαν από τον Χισάι να ζητήσει συγγνώμη και χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του οπαδού Φράνκο Κονσταντίνο, ο οποίος είπε στο ιταλικό πρακτορείο «Adnkronos»: «Ιστορικά, οι οπαδοί μας ήταν πάντα κοντά στην ακροδεξιά. Το λέω αυτό με υπερηφάνεια. Το να τραγουδάει κάποιος το “Bella Ciao” φορώντας τη φανέλα της Λάτσιο είναι απολύτως τρελό. Εκανε λάθος ο Χισάι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X