
Η ΑΕΚ... τρέχει για να κλείσει και παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης
Mετά τις μεταγραφές με τους Σέρχιο Αραούχο και Ογκνιεν Βράνιες, η ΑΕΚ… φουλάρει για να κλείσει και το κενό στις θέσεις των εξτρέμ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, που έχουν πάρει και την… έγκριση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Βέβαια, οι δύο αριστεροί ακραίοι επιθετικοί δεν είναι ελεύθεροι, κάτι που αυτόματα δημιουργεί δυσκολίες, όμως στην ΑΕΚ έχουν κάνει μεγάλη έρευνα για τους συγκεκριμένους παίκτες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με έναν από αυτούς.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Aλλη εντελώς ομάδα!
- Πάνος Λούπος: «Σε καλό σημείο μεταγραφικά, αλλά θα έχουν μεγάλη σημασία και οι 2+1 μεταγραφές που επιβάλλεται να γίνουν» (VIDEO)
- Επίσημο: Η νέα μεγάλη επιστροφή, ο Βράνιες ξανά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
- Ατάκα Βράνιες για Μελισσανίδη: «Είναι ο καλός πατέρας, ενός κακού γιού!»
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

Με παρουσία Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ θα σπάσει το ρεκόρ ο ΛεΜπρόν!

Κατέρρευσε δίκτυο της ΔΕΗ στην Εύβοια: Στέλνουν γεννήτριες σε χωριά (VIDEO)

Ίνγκασον: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παιχτεί το ματς!»

ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK talk με το παρασκήνιο από Περιστέρι και όλο το επιτελείο του enwsi.gr! (VIDEO)

Η Εμιλία Βιζκάρα είναι το μοντέλο από το Μεξικό που θα σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου – Καμπύλες από άλλον πλανήτη (ΦΩΤΟ)