Χαμός στις παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο, όλες οι ξαπλώστρες πιασμένες από νωρίς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Χαμός στις παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο, όλες οι ξαπλώστρες πιασμένες από νωρίς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μεγάλη κίνηση στις παραλίες της Αττικής με... «μάχη» για τις ξαπλώστρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στις παραλίες της Αττικής και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πλέον οι περισσότεροι από τους επισκέπτες τους δεν περιμένουν να φτάσουν στην παραλία για να βρουν ξαπλώστρα, καθώς οι περισσότερες είναι κλεισμένες από νωρίς το πρωί ή ακόμη και από μέρες πριν.

Στις παραλίες οι Αθηναίοι το Σαββατοκύριακο

Για αυτό το λόγο επιστρατεύουν τα smartphone τους και μέσω εφαρμογών αλλά και τηλεφωνημάτων στους ιδιοκτήτες κάνουν κράτηση ώστε να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Ενδεικτικό είναι ότι για αυτό το Σαββατοκύριακο δημοφιλείς εφαρμογές για κρατήσεις ομπρέλας και ξαπλώστρας δείχνουν σχεδόν σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο να υπάρχει πληρότητα στα beach bar που αγγίζει το 100%.

«Φέτος η κίνηση πάει πάρα πολύ καλά. Οι κρατήσεις που κάνουμε είναι καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή για Σαββατοκύριακο. Είμαστε γεμάτοι, ωστόσο ο κόσμος ακόμα δεν έχει την οικονομική ευχέρεια με όλα αυτά που έχουν συμβεί», λέει στο iefimerida.gr ο Νίκος Τζαβάρης ιδιοκτήτης beach bar στην Ανάβυσσο.

Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του iefimerida.gr από την παραλία Ανάβυσσου. Όπως φαίνεται ελεύθερες ξαπλώστρες δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα…

Χαμός στις παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο, όλες οι ξαπλώστρες πιασμένες από νωρίς (ΦΩΤΟ-VIDEO) Χαμός στις παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο, όλες οι ξαπλώστρες πιασμένες από νωρίς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X