«Ανέλπιστα λεφτά για την Μπόκα Τζούνιορς από τον Αραούχο»

«Ανέλπιστα λεφτά για την Μπόκα Τζούνιορς από τον Αραούχο»
Photo Credits: INTIME

Αργεντίνικο ΜΜΕ αναφέρει πως η Μπόκα Τζούνιορς έχει ανέλπιστα έσοδα από την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε, μόνιμα αυτή τη φορά, στην ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε την Παρασκευή με τον Αργεντινό να υπογράφει με την «Ενωση» για την 4η θητεία του στα «κιτρινόμαυρα».

Δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας bolavip.com, αναφέρει πως τα χρήματα που θα λάβει η Μπόκα Τζούνιορς από την μεταγραφή του «Τσίνο» στην ΑΕΚ είναι ανέλπιστα και εκτός πλάνων για την ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Το δημοσίευμα για τον Σέρχιο Αραούχο

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Σέρχιο Αραούχο, ένας παίκτης με μεγάλο παρελθόν στο Μπομπονέρα, πωλήθηκε στην ΑΕΚ της Ελλάδας. Η Λας Πάλμας, ομάδα στην οποία άνηκε, θα λάβει ένα εκατομμύριο ευρώ για την μεταγραφή αλλά το 20% θα πάει στην Μπόκα Τζούνιορς.


Επομένως, τις επόμενες ώρες, η Μπόκα θα έχει περίπου 300 χιλιάδες ευρώ έξτρα στον προϋπολογισμό της. Αναμφίβολα αυτά τα χρήματα ήταν ανέλπιστα κι εκτός προγραμματισμού για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και για το Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X