Ο Οφρυδόπουλος φαβορί για την ΑΕΚ Β’!

Ο Οφρυδόπουλος φαβορί για την ΑΕΚ Β’!
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αμέσως μετά το άμεσο φινάλε με τον Βασίλη Τσιάρτα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς για να βρεθεί ο άνθρωπος που τελικά θα κάτσει στον πάγκο της νεοσύστατης ΑΕΚ Β’.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής με τον οποίο υπάρχουν πιο προχωρημένες επαφές και κατά πάσα πιθανότητα να αναλάβει την ΑΕΚ Β’.

Ο Οφρυδόπουλος ήταν από τους βασικούς υποψήφιους και πριν εμφανιστεί η περίπτωση του Βασίλη Τσιάρτα, για τον οποίο μέτρησε η σχέση του με την ΑΕΚ όταν τέθηκε το θέμα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη πως με το ζήτημα τελικά να μένει σε εκκρεμότητα επανέρχεται δυναμικά η περίπτωση του πρώην τεχνικού της Παναχαϊκής, Δόξας Δράμας, Λεβαδειακού αλλά και της Κ19 του Ατρομήτου.

Για την περίπτωση του 48χρονου Σωκράτη Οφρυδόπουλου αυτό που φαίνεται να έχει μετρήσει πολύ στο να ξεχωρίσει η περίπτωση του στην αναζήτηση της τελικής επιλογής από πλευράς ΑΕΚ, είναι η αποτίμηση του έργου του επί μια τριετία στον πάγκο της Παναχαϊκής. Όταν κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό στην Β΄Εθνική, με μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Εκεί μάλιστα είχε και βοηθό τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και σημερινό υπεύθυνο εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της Ένωσης, τον Ηλία Κυριακίδη. Υπάρχει πολύ καλή εικόνα για τα χαρακτηριστικά της δουλειάς του δηλαδή και φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα με τα «θέλω» της διοίκησης της ΑΕΚ για την ομάδα Β’.

Ο Οφρυδόπουλος δεν είναι φυσικά η μόνη περίπτωση που εξετάστηκε σοβαρά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο φαίνεται να είναι πλέον αυτή που πείθει περισσότερο τους ανθρώπους της Ένωσης και είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X