ΑΕΚ: Οι παίκτες πλέον παίζουν και χωρίς την μπάλα!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Απόλλων Λεμεσού
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει πως μετά την λαίλαπα της περσινής σεζόν, τα βασικά του σύγχρονου ποδοσφαίρου προκαλούν συγκίνηση στην οικογένεια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπερβολικός θα φαίνεται σε πολλούς ο τίτλος, εγώ πάλι πιστεύω πως οι περισσότεροι ταλαιπωρημένοι ΑΕΚτζήδες τον κατανοούν απόλυτα. Θα δυσκολευτούν να τον δεχθούν μόνο όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν το εξής:

Όποιος κανονικός προπονητής ερχόταν στην ΑΕΚ μετά από την λαίλαπα της περσινής σεζόν έπρεπε να αρχίσει με το… «Βου» και «α» μας κάνει «Βα».

Κι επειδή σήμερα στο γήπεδο ήμασταν αναγκαστικά ελάχιστοι κι όλοι στην κατηγορία των πολύ ταλαιπωρημένων, φυσικά το ότι έβλεπες τους παίκτες της ΑΕΚ να κάνουν κίνηση χωρίς την μπάλα συνέχεια, όχι μόνο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αλλά καταντούσε σοκαριστικό.

Τι θέλεις να βλέπεις στα φιλικά; Δείγματα πως κάτι δουλεύει η ομάδα. Το ταβάνι δεν το ξέρεις, γιατί αυτό στο δείχνουν μόνο τα επίσημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X