EURO 2021: Είχε ενημερώσει ο Σμάιχελ τον διαιτητή από το β' ημίχρονο για το λέιζερ

EURO 2021: Είχε ενημερώσει ο Σμάιχελ τον διαιτητή από το β' ημίχρονο για το λέιζερ
Photo Credits: INTIME

Ο Κάσπερ Σμάιχελ είχε ενημερώσει από το β' ημίχρονο τον διαιτητή για το λέιζερ που τον ενοχλούσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δανός γκολκίπερ, ναι μεν απέκρουσε το πέναλτι του Κέιν, με τον αρχηγό της Αγγλίας να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά χρειάστηκε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του λέιζερ από τις κερδίσες του Γουέμπλεϊ στον αγώνα του ημιτελικού του Euro.

Η Αγγλία πλέον αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας με την UEFA να έχει ανοίξει φάκελο για πειθαρχικό έλεγχο έπειτα από το λέιζερ, τα γιουχαΐσματα στον εθνικό ύμνο και τα πυροτεχνήματα στο Γουέμπλεϊ.

Ο Σμάιχελ, είπε, πάντως, πως είχε πληροφορήσει τον διαιτητή, Μάκελι για το λέιζερ πολύ πριν το πέναλτι, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου…

«Το είχα αναφέρει από το δεύτερο ημίχρονο πως συνέβαινε αυτό και με ενοχλούσε και απλά ο διαιτητής το μετέφερε σε κάποιον από το τιμ των διαιτητών. Στο πέναλτι δεν ήταν τόσο ενοχλητικό, γιατί είχα αλλάξει πλευρά, αλλά, σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο το είχα μπροστά μου», δήλωσε ο 34χρονος πορτιέρε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X