«Ο Ινσούα τα βρήκε με Αλδοσίβι, απομένει η συμφωνία με την ΑΕΚ»

«Ο Ινσούα τα βρήκε με Αλδοσίβι, απομένει η συμφωνία με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα θέλει να μείνει δανεικός στην Αλδοσίβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμάνουελ Ινσούα αγωνίζεται δανεικός στην Αλδοσίβι από την ΑΕΚ και γίνονται συζητήσεις με την Ενωση για να παραμείνει στην ομάδα της Αργεντινής.

Η παραμονή του 30χρονου μπακ είναι μία από τις προτεραιότητες του προπονητή Φερνάντο Γκάγκο και σύμφωνα με tweet από Αργεντινό ρεπόρτερ, η Αλδοσίβι συμφώνησε με τον Ινσούα, αλλά απομένει το «ΟΚ» από την ΑΕΚ για την επέκταση του δανεισμού για 6 μήνες.

Ο δανεισμός του Ινσούα στην Αλδοσίβι ολοκληρώνεται τυπικά αύριο στις 30 Ιουνίου και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι ο Ινσούα δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και στόχος του παίκτη είναι να παραμείνει στη χώρα του και στην Αλδοσίβι.

Οσα λέει το tweet για Ινσούα και ΑΕΚ

«Η Αλδοσίβι κατέληξε σε συμφωνία με τον Εμάνουελ Ινσούα για επέκταση του δανείου. Απομένει η συμφωνία με την ΑΕΚ, του συλλόγου που ανήκει. Αν παραμείνει, είναι μια ακόμη ενίσχυση»


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X