«Τα χρήματα που χρωστά η Σέλτικ στην ΑΕΚ μπορεί να είναι το κλειδί για τον Εντσάμ»

«Τα χρήματα που χρωστά η Σέλτικ στην ΑΕΚ μπορεί να είναι το κλειδί για τον Εντσάμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ολιβιέ Εντσάμ, ο Βασίλης Μπάρκας και η ΑΕΚ σε νέο δημοσίευμα από τη Σκωτία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «σίριαλ» με τον Ολιβιέ Εντσάμ φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ΑΕΚ.

Ολική ανατροπή υπήρξε χθες στην υπόθεση του Γάλλου άσου για τον οποίο η Ενωση ήταν σίγουρη πως θα μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τη Σέλτικ. Εν τέλει οι Σκωτσέζοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια ειδική οψιόν με την οποία κρατούν τον ποδοσφαιριστή μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η «thecelticstar», η υπόθεση κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

«Η Σέλτικ έχει αποκτήσει από την ΑΕΚ τον Βασίλη Μπάρκα. Τα χρήματα για Ελληνα τερματοφύλακα δεν έχουν κατατεθεί ακόμα όλα. Πληρώνονται σε δόσεις. Αυτό ίσως είναι και το κλειδί για το τέλος του θρίλερ της υπόθεσης με τον Ολιβιέ Εντσάμ. Ο Γάλλος είναι δυσαρεστημένος με όσα γίνονται καθώς δεν θέλει να παραμείνει στη Σέλτικ. Ειδικά μετά την αποχώρηση του καλού του φίλου, Μούσα Ντεμπελέ για τη Λιόν.

Η θητεία του στην Σέλτικ έχει τελειώσει, όπως όπως έκανε γνωστό και ο Ποστέκογλου πριν λίγες ημέρες, οι Σκωτσέζοι θέλουν να προστατέψουν τον παίκτη που είναι υπό την ιδιοκτησία τους. Κάποιο deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σέλτικ ίσως ολοκληρώσει τη μεταγραφή».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X