Λεοπόλδο Λούκα: «Δεν έφυγα ποτέ από το πλευρό του Μαραντόνα»

Λεοπόλδο Λούκα: «Δεν έφυγα ποτέ από το πλευρό του Μαραντόνα»
Photo Credits: INTIME

Αθώος δήλωσε ο γιατρός του Μαραντόνα, ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια στη νοσηλεία του Ντιέγκο Μαραντόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φυλάκιση κινδυνεύει ο γιατρός το Ντιέγκο Μαραντόνα, από τη στιγμή που μια έκθεση εμπειρογνωμόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εγκαταλειφθεί στη μοίρα του από την ιατρική του ομάδα.

Ο Λεοπόλδο Λούκε όμως ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του δήλωσε αθώος, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν έφυγε από το πλευρό του Μαραντόνα.

«Δεν φοβάμαι να πάω φυλακή. Είμαι υπερήφανος για αυτό που έκανα, δεν έφυγα ποτέ από το πλευρό του Ντιέγκο και προσπάθησα να τον βοηθήσω», διαβεβαίωσε ο Λούκε, περιγράφοντας τον Μαραντόνα ως φίλο του.

Την περασμένη Παρασκευή, κατέθεσε για την υπόθεση και η 36χρονη ψυχίατρος, Αγκουστίνα Κοζάτσοφ, η οποία μέσω της δικηγόρου της, υποστήριξε ότι «δεν είχε καμία σχέση με την κλινική παρακολούθηση του ασθενούς, ο οποίος πέθανε από στεφανιαίο πρόβλημα, που σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με τα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X