Dailyrecord: «Δραματική στροφή στην υπόθεση ΑΕΚ-Εντσάμ!»

«Εχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ο Εντσάμ - Δεν θα σταθεί εμπόδιο η Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Ούτε ο Σκωτσέζικος τύπος είδε με... καλό μάτι την αποχώρηση της ΑΕΚ από την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ από τη στιγμή που δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο.

Αυτή η κίνηση έγινε θέμα και στη Σκωτία, όπου η «dailyrecord» απόρησε ουσιαστικά με την έκβαση της υπόθεσης ΑΕΚ-Εντσάμ, από τη στιγμή που η μεταγραφή… έμοιαζε τελειωμένη.

Μάλιστα, στην αναφορά που κάνει το Σκωτσέζικο site, σχολιάζει πως «η καριέρα του Εντσάμ κρέμεται σε τεντωμένο σχοινί», από τη στιγμή που πλέον υπάρχει ο κίνδυνος να παραμείνει στη Σέλτικ για έναν ακόμη χρόνο, δίχως να παίζει, ενώ προέρχεται ήδη από μία μέτρια χρονιά.

Οι Σκωτσέζοι για Εντσάμ και ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα έγραψε η «dailyrecord»:

«Εν τω μεταξύ, η μετακίνηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ φαίνεται πως ακυρώνεται.

Αναφορές από την Ελλάδα κάνουν λόγο για απομάκρυνση της ΑΕΚ από την υπόθεση, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη ως ελεύθερο.

Πλέον εκτιμάται πως η Σέλτικ επιζητά κάποιο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον παίχτη στην ΑΕΚ, ενώ απομένουν 12 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Εντσάμ θυμίζουμε ότι πήγε στη Μαρσέιγ δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά όλα πήγαν στραβά από την αρχή, με τον Βίλας Μπόας να παραιτείται γιατί δεν τον ήθελε. Ο 25χρονος έκανε ελάχιστες εμφανίσεις με τους «Μασσαλούς» στη Ligue 1 και τώρα το μέλλον του… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.»


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X