O Oλιβέιρα κλείνει στον ΠΑΟΚ με 700.000 ευρώ

O Oλιβέιρα κλείνει στον ΠΑΟΚ με 700.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχωρεί μετά από δυο χρόνια από την ΑΕΚ και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, είχε προταθεί από καιρό και ενώ αρχικά φάνηκε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα προχωρήσουν την περίπτωσή του, τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν. Πλέον ο 29χρονος φορ άρχισε να ανεβαίνει γρήγορα στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους επιθετικούς .

Οπως αναφέρει το sport24.gr, οι επαφές που υπάρχουν με τις δυο πλευρές είναι προχωρημένες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει στο ρόστερ του άμεσα έναν φορ κρούσης και ο Ολιβέιρα δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Πορτογάλος άρχισε να ανεβαίνει σημαντικά στη λίστα προτεραιοτήτων των επιτελών του Δικεφάλου.

Από την άλλη πλευρά ήταν επίσης σημαντικό ότι οι αρχικές απαιτήσεις του 29χρονου επιθετικού μειώθηκαν σημαντικά, γεγονός που λειτούργησε θετικά στην περίπτωσή του. Το κασέ του Ολιβέιρα όταν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο οι συζητήσεις αυτή την στιγμή αφορούν αποδοχές γύρω στις 700 χιλιάδες και απ’ όσο φαίνεται εκεί περίπου θα κλείσει τελικά η συμφωνία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X