EURO 2021-Λουκάκου: «Ο Ρονάλντο με ζηλεύει για την ευστοχία και τη δύναμή μου»

EURO 2021-Λουκάκου: «Ο Ρονάλντο με ζηλεύει για την ευστοχία και τη δύναμή μου»
Photo Credits: INTIME

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για τη μονομαχία τους που θα δώσουν στους «16» του Euro, μίλησε ο Ρομελού Λουκάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Βέλγιο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυριακή (27/06, 22:00) την Πορτογαλία στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης, για την φάση των «16» του EURO 2021.

Οποια καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς του Euro την εθνική Ιταλίας.

Παράλληλα το παιχνίδι μεταξύ Βελγίου και Πορτογαλίας ενδιαφέρει και τους Ιταλούς, λόγω των Ρονάλντο και Λουκάκου που αγωνίζονται στη Serie A. Ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή με την Ίντερ, Ρομελού Λουκάκου.


Πάντως ο Βέλγος στράικερ μίλησε για τη μεταξύ τους μάχη αλλά και για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει και ζηλεύει ο Πορτογάλος αστέρας. «Βγήκε πρώτος σκόρερ της Serie A φέτος, αλλά εγώ πανηγύρισα το πρωτάθλημα. Ηταν πάρα πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο με την Ιντερ, αυτός ήταν ο στόχος μου. Τίποτα άλλο. Στον Κριστιάνο ζηλεύω τις ντρίμπλες και το σουτ. Από την άλλη, αυτός πιστεύω ότι ζηλεύει τη δύναμή μου και την ευστοχία μου. Και το παιχνίδι μας ως ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου στη συνέντευξη Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X