ΑΕΚ: Είναι ήδη ενισχυμένη για τη νέα σεζόν

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι μεταγραφές των Μπουκοβίνα, Ηλιόπουλου και η επιστροφή των τριών Ισπανών καθιστούν ήδη την ΑΕΚ πανίσχυρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για την ΑΕΚ που έχει μπροστά της τους τελικούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Παρόλα αυτά η ομάδα έχει δείξει πως είναι πολύ μπροστά και στον προγραμματισμό της χωρίς να χρειάζεται να περιμένει για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Από τον προηγούμενο κιόλας Δεκέμβριο η ΑΕΚ κάλυψε το κενό που θα αναμενόταν να δημιουργηθεί κάτω από τα δοκάρια μετά την απόφαση του Κοσάνοβιτς να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Η διοίκηση κινήθηκε μεθοδικά και έκανε δικό της τον καλύτερο Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, Πέτρο Μπουκοβίνα. Ο παίκτης έχει υπογράψει εδώ και πέντε περίπου μήνες χωρίς τότε να γνωρίζει κανείς πως θα εξελισσόταν η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ.

Ο Μπουκοβίνας μετά από μια εξαιρετική πορεία στο Λουξεμβούργο και τρία σερί νταμπλ έρχεται για να συνεχίσει με την «Ένωση» την κατάκτηση τίτλων. Ακολούθησε μια ακόμη μεταγραφή αυτή του επίσης διεθνή Θέμη Ηλιόπουλου που επίσης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από οκτώ περίπου χρόνια όπου ανδρώθηκε στη Γερμανία, στη χώρα με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στο χάντμπολ.

Η επιστροφή των Ισπανών

Εκτός από τους δύο παραπάνω ωστόσο οι τρεις μεγάλες προσθήκες της ΑΕΚ είναι αυτές των τριών Ισπανών της που θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Ουσιαστικά φέτος καταφέραμε λιγότερο από ένα μήνα να δούμε και τους τρεις Κρίστιαν Ουγκάλντε, Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ και Νάτσο Μόγια στην ίδια επτάδα καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε σχετικά νωρίς.

Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Νοέμβρη χάνοντας ουσιαστικά όλη τη σεζόν. Ακολούθησε ο επίσης σοβαρός τραυματισμός του Πλάθα πριν τους ημιτελικούς Ευρώπης με την Γκορένιε και ένα μήνα αργότερα η ατυχία ολοκληρώθηκε με το σοβαρό τροχαίο του Νάτσο Μόγια που τον άφησε εκτός τελικών. Ουσιαστικά φέτος η ΑΕΚ έδωσε όλους τους τελικούς χωρίς να έχει στο ρόστερ της τους κορυφαίους τρεις ξένους της και αυτό από μόνο του δίνει μεγαλύτερη αξία στην πορεία της.

Σημαντικές μεταγραφές χαρακτήρισε την επιστροφή των Ισπανών και ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας  ο οποίος ανέφερε πρόσφατα για το θέμα: « Η επιστροφή των Ισπανών για μας του χρόνου θα είναι σαν μεγάλες μεταγραφές αλλά σίγουρα θα γίνουν και έχουν ήδη γίνει κάποιες κινήσεις. Το ήδη υπάρχον υλικό είναι πολύ ισχυρό και ακόμα δεν το έχουμε δει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό λόγω της τόσο ιδιαίτερης φετινής σεζόν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X