ΑΕΚ: Το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για Preleague!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής «χτίζει» την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Preleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μετά από μια ανενεργή σεζόν καθώς τα πρωταθλήματα δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω κορωνοϊού η «Ένωση» αναμένεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr να δηλώσει κανονικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Preleague. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει προχωρήσει τις επαφές προκειμένου να επαναλειτουργήσει το τμήμα το οποίο αναμένεται να στηριχτεί σε νέα ταλέντα με στόχο να δημιουργήσει μια γενιά αθλητών που θα μπορέσει να στηριχτεί πάνω τους για τα επόμενα χρόνια. Χωρίς πολλά λόγια οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινούνται μεθοδικά και έχουν ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία και θα ανακοινωθεί άμεσα.

Να θυμίσουμε πως το νέο πρωτάθλημα όπως ανακοινώθηκε θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχουν δώδεκα ομάδες χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει σε ομίλους.

Η προκήρυξη της Preleague αναφέρει: «Χρόνος διεξαγωγής από τις 4/9/2021 μέχρι 15/5/2022. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δώδεκα ομάδες. ΑΕΚ, ΑΣ Άθλος ΑΟ Αιγιάλεων, ΑΣ Άρης, ΦΕΣ Αριστοτέλης, ΑΟ Καλαμάτα, ΑΣ Κέρκης, ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, ΑΣ Πανερυθραϊκός, ΓΣ Πανιώνιος, Πήγασος Πολίχνης, ΣΦΚ Πιερικός.  Τυχόν χωρισμός των ομάδων σε ομίλους θα καθοριστεί με την Ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X