Μονή Πετράκη: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες

Μονή Πετράκη: Τι λέει ο δικηγόρος του δράστη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο  Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκε ο 37χρονος καθαιρεθείς ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου. Δεν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα καθώς κρίθηκε ότι η κατάστασή του δεν επιτρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Ετσι, θα προηγηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Νωρίτερα, για τον πελάτη του, τον ιερέα που σκόρπισε τον τρόμο χθες το απόγευμα όταν ράντισε με καυστικό υγρό μητροπολίτες εντός της Μονής Πετράκη στην Αθήνα, μίλησε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Όπως είπε,  «ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος συνέχισε λέγοντας πως η άδικη πράξη που τέλεσε «κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά καταθλιπτικά χάπια. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγνατογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X