EURO 2021-Ρασπαντόρι: Το πρωί διαβάζει για εξεταστική, το βράδυ αγωνίζεται

EURO 2021-Ρασπαντόρι: Το πρωί διαβάζει για εξεταστική, το βράδυ αγωνίζεται
Photo Credits: INTIME

Ο 21χρονος επιθετικός Τζιάκομο Ρασπαντόρι συνδυάζει τη φοιτητική ζωή με την εθνική Ιταλίας στο EURO 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σστην περίπτωση του νεαρού άσου της Εθνικής Ιταλίας, Τζιάκομο Ρασπαντόρι, η δύναμη της θέλησης φαίνεται πως είναι ο κινητήριος μοχλός του.

Γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της Σασουόλο από την ηλικία των 9 ετών, δήλωνε οπαδός της Ίντερ, με είδωλο του τον Σάμουελ Ετό. Με 13 φετινές συμμετοχές ως βασικός και 14 ως αλλαγή στην ομάδα του, έχει σημειώσει 6 γκολ και 3 ασίστ. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η επιλογή του ονόματος του από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι -που άφησε εκτός τον έμπειρο Μόιζε Κεν- προκειμένου να δώσει χώρο και χρόνο στον φερέλπιδα ατζούρι της νέας γενιάς!

Στις 20 Ιουνίου στο ματς κόντρα στην Ουαλία πήρε το βάπτισμα του πυρός στο Euro 2020, φιγουράροντας ήδη σε μεταγραφικά σενάρια των Ίντερ και Μίλαν. Η ταχύτητα, ο τσαμπουκάς του να τα βάζει με σκληρούς αμυντικούς, η πρώτη επαφή με την μπάλα, είναι μερικά από τα γνωρίσματα που καθιστούν τον Ρασπαντόρι επένδυση για το μέλλον.


Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως φροντίζει και για το δικό του επαγγελματικό αύριο, μακριά από τα γήπεδα, σπουδάζοντας Φυσική Αγωγή!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε: «Σιαβάζω τα πρωινά στο δωμάτιο, μόνος μου. Σπουδάζω Φυσική Αγωγή και ετοιμάζομαι για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Η ανατομία δεν είναι εύκολο μάθημα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X