«Ο Βράνιες ονειρεύεται τη μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ»

«Ο Βράνιες ονειρεύεται τη μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Όγκνιεν Βράνιες θέλει διακαώς ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατά και στο Βέλγιο έχει αρχίσει να παίζει το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την βέλγικη ιστοσελίδα voetbalprimeur.be, που επικαλείται μάλιστα πηγές από το περιβάλλον του Βόσνιου, εκείνος ονειρεύεται την επάνοδό «στη μεγάλη του αγάπη».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ. Ο δανεισμός του στην Σαρλερουά ήταν ένα βήμα πριν την οριστική του αποχώρηση. Ονειρεύεται την μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν χρήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


Στον κόσμο του Βράνιες υπάρχει ένας μοναδικός ιδανικός προορισμός: η Αθήνα. Εξακολουθεί να εκτιμάται από την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ Αθηνών. Αυτή η αγάπη είναι αμοιβαία. Οι Έλληνες θέλουν την επιστροφή του Βράνιες αλλά δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν και τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο.

Εκεί χαλάει λίγο η υπόθεση, καθώς η Άντερλεχτ ευελπιστεί να έχει ένα κέρδος από την αποχώρησή του, καθώς ο Βράνιες έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα των Βρυξελλών».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X