EURO 2021-Ερικσεν: Δανία και Βέλγιο τον τιμούν στο 10ο λεπτό με παύση

EURO 2021-Ερικσεν: Δανία και Βέλγιο τον τιμούν στο 10ο λεπτό με παύση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλόνισε με την κατάρρευση του στο χορτάρι του «Πάρκεν Στάντιον» ο Κρίστιαν Έρικσεν, η διάσωση του οποίου μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση.

Πλέον ο άσος της Ίντερ είναι καλά στην υγεία του. Ο ίδιος έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε τους συμπαίκτες για την συνέχεια των υποχρεώσεων τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο, το απόγευμα της Πέμπτης (19:00 2ος όμιλος), για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αλλά και οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», προκειμένου να τιμήσουν τον Έρικσεν αποφάσισαν να προβούν σε μία σπουδαία κίνηση.

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του Βελγίου, η ομάδα του θα αποτίσει φόρο τιμής στο νούμερο «10»της Δανίας, έπειτα από το περιστατικό που του συνέβη. Για την ακρίβεια στο 10ο λεπτό του ματς της Δανίας με το Βέλγιο, ο αγώνα θα διακοπεί για ένα συλλογικό χειροκρότημα τόσο από τους παίκτες, όσο και από το κοινό που θα βρίσκεται στο «Πάρκεν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X