Δημητρούλιας: «Υπάρχει κούραση αλλά η πρόκληση του τρεμπλ είναι μεγάλη»

Δημήτρης Δημητρούλιας: Γεννημένος νικητής (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στην Δράμα για την προσπάθεια της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κούραση που έχει φέρει και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο STAR Β. Ελλάδος που μετέδωσε την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της «Ένωσης« παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στην Δραμινή ομάδα για την προσπάθεια της: «Συγχαρητήρια στη Δράμα για την εξαιρετική δουλειά. Τα παιδιά βρήκαν χημεία φέτος και κατάφεραν να φτάσουν δίκαια μέχρι εδώ. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, γιατί παράγει αρκετούς καλούς παίκτες. Εμάς στόχος μας είναι να βρεθούμε στον τελικό και θέλουμε να βρούμε χρόνο για να προετοιμαστούμε γιατί η πρόσκληση του τρεμπλ είναι πολύ μεγάλη.
Είμαστε κουρασμένοι πνευματικά και γι΄αυτό βλέπετε αυτές τις αλλαγές στο ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.
Όσο για το αν σκέφτηκε πως μπορεί η Δράμα να ανατρέψει την διαφορά όταν μείωσε το σκορ σχολίασε: «Σίγουρα σκεφτήκαμε προς το τέλος που μειώθηκε η διαφορά πως μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή, αφού αυτό είναι και το μαγικό του αθλητισμού, αλλά εμείς οι προπονητές πρέπει τότε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην συμβεί αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X