Επική ατάκα Σάντος για EURO 2021 και Πορτογαλία: «Παίρνω ρούχα και τσιγάρα για έναν μήνα»

Επική ατάκα Σάντος για EURO 2021 και Πορτογαλία: «Παίρνω ρούχα και τσιγάρα για έναν μήνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη βεβαιότητα του πως η Πορτογαλία πάει στο EURO 2021 για να κατακτήσει το τρόπαιο εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

Το διαχρονικά δύσκολο έργο της υπεράσπισης του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης ξεκινά για την Πορτογαλία. Κι ο Φερνάντο Σάντος είναι πιο έτοιμος από ποτέ για αυτό το ταξίδι, έχοντας προμηθευτεί όσα θα… χρειαστεί, με το βλέμμα στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 11 Ιουλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων μίλησε για το απαιτητικό εγχείρημα του «back-to-back», το οποίο στο παρελθόν έχει πετύχει μόνο η Ισπανία το 2008 και το 2012, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον όμιλο του «θανάτου» με Γαλλία και Γερμανία και δήλωσε στην A Bola πεπεισμένος ότι η Πορτογαλία θα καταφέρει να προκριθεί και πάει στο EURO 2021 με μοναδικό στόχο την κατάκτηση.

«Ο στόχος είναι να γίνουμε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης. Από όταν έγινα προπονητής της Πορτογαλίας η σκέψη μου ήταν ότι πάμε σε κάθε τουρνουά με σκοπό να το κατακτήσουμε. Παίρνω ρούχα για έναν μήνα, και τσιγάρα επίσης!

Η Πορτογαλία είχε τρομερούς παίκτες το 2016 που δεν είναι πια εδώ. Η φετινή ομάδα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που σήκωσε το τρόπαιο το 2016.

Τι θα ήταν αποτυχία; Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά καταλαβαίνω την ερώτηση. Προφανώς, ως διεκδικητές του τίτλου, αν αποκλειστούμε από τον όμιλο θα είναι αποτυχία. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό στην Πορτογαλία. Είναι εξαιρετικά δύσκολος ο όμιλος, πάντως, δεν θυμάμαι κάτι αντίστοιχο στα χρονικά του θεσμού.

«Αν δούμε ότι ο Κριστιάνο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν δίνει στην ομάδα αυτά που θέλουμε, προφανώς και θα πρέπει να μένει στον πάγκο, θα καταλάβει. Ο Κριστιάνο δεν είναι παίκτης που δίνει πολλά στο αμυντικό κομμάτι. Δεν θέλουμε καν κάτι τέτοιο από εκείνον! Έτσι ήταν πάντα τα πράγματα και η ομάδα το ξέρει. Αυτό που φέρνει ο Ρονάλντο είναι τον σεβασμό των αντιπάλων και τα γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X