Αρσεναλ: Στη λίστα της ο Τσαλχάνογλου (VIDEO)

Αρσεναλ: Στη λίστα της ο Τσαλχάνογλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πληθαίνουν οι μνηστήρες γύρω από το όνομα τού Χακάν Τσαλχάνογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Τζίτζι Ντοναρούμα, ακόμη ένας παίκτης της Μίλαν εμφανίζεται με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας! Ο λόγος για τον Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει επίσης το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι ήδη αρκετοί, με τις Γιουβέντους και Λίβερπουλ να εξετάζουν την περίπτωσή του χωρίς να έχει κάνει κάποια από τις δύο πρόταση μέχρι στιγμής. Η μοναδική πρόταση που φέρεται να έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Τσαλχάνογλου είναι από την Αλ-Ντουχαΐλ, η προοπτική της οποίας δεν αρέσει ιδιαίτερα στον 27χρονο Τούρκο μεσοεπιθετικό.


Πλέον, ακόμη μία ομάδα έρχεται να μπει στο… κόλπο για τον Τσαλχάνογλου, αφού η Άρσεναλ φαίνεται πως είναι η τελευταία ομάδα που τον έχει προσθέσει στη λίστα της. Οι «κανονιέρηδες» αναζητούν τον διάδοχο του Μεσούτ Εζίλ που έχει αποχωρήσει εδώ και μερικούς μήνες από την ομάδα και έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό στο «10».

Ο Τσαλχάνογλου έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να το καταφέρει και να δώσει αρκετά πράγματα στην Άρσεναλ και παρακολουθείται στενά από τους Λονδρέζους.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X