«Οι φιλοδοξίες του Εντσάμ ήταν να παίξει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα»

«Οι φιλοδοξίες του Εντσάμ ήταν να παίξει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Στα «θέλω» του Ολιβιέ Εντσάμ και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ αναφέρονται οι Σκωτσέζοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ έχει ως στόχο να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Αυτό υποστηρίζουν οι Σκωτσέζοι οι οποίοι σχολιάζουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αναφέρονται στα «θέλω» του παίκτη σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Το ρεπορτάζ το δημοσιεύει η 67hailhail, η οποία παρουσιάζει τις δυσκολίες που υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση του Γάλλου χαφ, ο οποίος έχει ως στόχο να παραμείνει σε ένα από τα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Οι φιλοδοξίες του Εντσάμ ανέκαθεν, ήταν να παίζει σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Βέβαια η κακή παρουσία του στην Μασσαλία δεν ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση για αυτόν πριν από το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς βλέπει ο Γάλλος την προοπτική μετάβασης στην Ελλάδα. Με όλο τον σεβασμό, αυτό σίγουρα δεν είναι αυτό που είχε ο Εντσάμ στο μυαλό του όταν σχεδίαζε την αναχώρησή του από την Σέλτικ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα 67hailhail.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X