Μίλησε ξανά ο Τζόλε του Βορρά!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τον τυπάκο που θυμήθηκε το 2018 για να πάρει νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να καταλάβετε επιτέλους μερικοί μέχρι σε ποιο σημείο μπορούν να φτάσουν κάποιοι για να κάνουν το άσπρο μαύρο, δεν αρκεί παρά μόνο να ψάξετε λίγο τις δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο Τζόλε του Βορρά. Ο γνωστός Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο τύπος λοιπόν που όταν ήρθε στην Ελλάδα νόμιζε ότι θα ερχόταν στην ΑΕΚ, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, ο τύπος που προσπαθούσε να μην επιτρέψει στον Μίχελ να κάνει ντου στον Κομίνη και κουνούσε το δάχτυλο στον Σαββίδη για να μην μπουκάρει στο γήπεδο με το όπλο και να πάρει την ομάδα να φύγει, αλλά μετά ως γνήσιος υπάλληλος του έφταιγε η ΑΕΚ, χτύπησε ξανά. Και είπε πάλι ψέματα!

Πριν από μερικές μέρες στο ΟΠΕΝ είχε πει για το περιβόητο χέρι στη Λαμία: «Με λένε βολεϊμπολίστα για το χέρι που έκανα. Ήτανε χέρι, η μπάλα βέβαια πήγαινε στο βουνό από πίσω και ούτε καν στην κερκίδα. Αυτοί που τα λένε, τα λένε αυτά γιατί… πονάνε».


Η μπάλα πήγαινε στο… βουνό είπε. Λες και έχει σημασία που πήγαινε η μπάλα. Να αλλάξουμε τον κανονισμό γιατί ο Τζόλε του Βορρά μας είπε ότι δεν πήγαινε στην εστία η μπάλα. Έχει αντιγράψει κάθε φρασεολογία των γαύρων και μας λέει ότι πονάμε, αυτός που κλαιγόταν μέσα στο αυτοκίνητο γιατί δεν του ανανεώνουν το συμβόλαιο.

Αφού δεν τον έκλεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ για ποιο λόγο τους κατηγορεί;

Βγήκε λοιπόν πάλι και είπε σχεδόν τα ίδια με αυτά που είχε πει και σε εκείνη την εκπομπή με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο κανάλι του προέδρου του: «Εγώ δεν λέω ότι οι παίκτες της ΑΕΚ μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, γιατί έχουν γίνει πράγματα μέσα στα αποδυτήρια και στην φυσούνα που αυτά με τρελαίνουν. Το θέμα της ΑΕΚ και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν ότι ο Μαουρίσιο είχε εμποδίσει τον Μπάρκα που ο Μαουρίσιο ήταν πίσω από αυτόν και δυο μέτρα μακριά. Αν είχαμε VAR θα μετρούσε το γκολ. Το θέμα είναι ότι είχε ακουστεί ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους. Αν εγώ τρομοκρατηθώ θα κάτσω έξω από τα αποδυτήρια και θα γελάω ή θα μπω και θα κλειστώ μέσα; Δεν λέω ότι είναι θέατρο αλλά μην έρχεσαι να μου πεις ότι φοβήθηκες. Υπάρχει βίντεο που σφυρίζει ο διαιτητής, γιατί δεν ήρθανε; Ο διαιτητής σφύριξε για να βγούμε, δεν λέω να τελειώσει το παιχνίδι μέσα στα αποδυτήρια. Γιατί δεν βγήκανε; Εγώ θέλω να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό έκανα λόγο τότε για κλέφτες».

Αφού λοιπόν δεν τον έκλεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ για ποιο λόγο τους κατηγορεί; Μήπως είχε την απαίτηση να βγούνε να παίξουν μετά από 1,5 ώρα; Που έχει γίνει αυτό στα χρονικά; Ξέρει μήπως τι ποινές προβλέπονταν για αυτό που έκανε η διοίκηση της ομάδας του; Θέλει να μας εξηγήσει πως γλίτωσε τον υποβιβασμό; Για ποιο λόγο έφαγε κράξιμο το σωματείο του από όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ; Γιατί έγινε θέμα παντού; Γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας να τους υπερασπιστεί; Γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν λένε τίποτα για την ιστορία με τον Ολυμπιακό; Που δεν κατέβηκε καν να παίξει; Για να καταλάβει ο «Τζόλε» του Βορρά ποιος ΠΟΝΑΕΙ πραγματικά!

Το γκολ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Αν το θέμα του είναι το γκολ, το γκολ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τότε δεν είχαμε VAR όπως δεν είχαμε στο OFFSIDE γκολ στον τελικό του Βόλου. Στο ματς με την αποβολή του Μάτος που και αυτή έγινε γαργάρα. Οι ευθύνες λοιπόν δεν είναι της ΑΕΚ είναι της διοίκησής του. Η ΑΕΚ κατέβηκε και έπαιξε παρότι άλλαξε η απόφαση ξημερώματα γιατί έπαθαν αυτό που έκαναν με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο. ΚΑΡΜΑ λέγεται αυτό και το πληρώνεις.

Η ΑΕΚ δεν έφυγε από το γήπεδο παρά μόνο όταν έφυγε ο διαιτητής, μετά τις απειλές του Μίχελ και τη μπούκα του Σαββίδη με το όπλο. Τον οποίο διαιτητή κυνηγούσαν μέχρι τα αποδυτήρια. Για όλα αυτά και έφαγε καμπάνα ο Σαββίδης. Και βρίσκει συνεχώς τρόπους για να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης. Για να ξέρουμε τι λέμε.

Επίσης υπάρχει κανονισμός που λέει ότι για να συνεχιστεί ένα ματς πρέπει να βγει ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο. Είδε κανένας τον Κομίνη να βγαίνει έξω και η ΑΕΚ να μην ακολουθεί; ΟΧΙ!


Ας μας εξηγήσει ποιος πήγε να πάρει το ματς στα χαρτιά

Ας μας πει ο Πεναλτίνια αν έχει δει πουθενά αλλού στον κόσμο να μπουκάρει μέσα στο γήπεδο ο ιδιοκτήτης μίας ομάδας για μία απόφαση διαιτητή. Ας μας πει γιατί δεν βγήκε να πει ότι το γκολ του Πέλκα στα Γιάννινα (εκεί όπου έπρεπε να τιμωρηθούν γιατί πήγαν στο γήπεδο και πέταξαν έξω τους Γιαννιώτες) με το οποίο προηγήθηκαν ήταν οφσάιντ και «έκλεψαν τον ιδρώτα των συναδέλφων του;»

Ας μας εξηγήσει ποιος πήγε να πάρει το ματς στα χαρτιά; Ποιος κυνήγησε αυτή την υπόθεση στα δικαστήρια; Η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ; Ας μας πει ποια ομάδα δεν έπρεπε να παίξει καν στο περσινό αγώνα των play off αλλά έπαιξε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ; Ποια ομάδα τιμώντας της ΙΣΤΟΡΙΑ της ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ; Όχι πάντως η δική του που έχει κάνει ένσταση μέχρι και σε φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο ξένη ομάδα!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σε ένα πρωτάθλημα όπου είχαν κάνει τα όργια των οργίων, με μία Κυβέρνηση στο πλευρό τους, ήταν ανίκανοι να διαχειριστούν τα αυτονόητα. Έκαναν τα πάντα για να πάρουν το πρωτάθλημα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ας πρόσεχαν!

Ωραία τα παραμύθια τους, ας τα κρατήσουν για την εσωτερική τους κατανάλωση. Αλλά η εξήγηση είναι εύκολη. Έχουν άλλα προβλήματα τώρα και πρέπει το μπαλάκι να πάει αλλού. Βλέπετε είναι δύσκολο να εξηγήσουν στον κόσμο τους γιατί έφαγαν τον αναμορφωτή και υπερπροπονητή Γκαρσία που τελικά τον πέταξαν σα στημένη λεμονόκουπα. Ακόμα όμως και αυτός δεν δέχθηκε να γίνει άλλο θύμα των Γκαγκάτση και Κυριάκου.


Αυτοί οι δύο τον έφαγαν και έφεραν πίσω τον Λουτσέσκου που τους άφησε στα κρύα του λουτρού μία μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Και βγήκε χθες και μας είπε ότι δε γύρισε για τα λεφτά. Δεν εξήγησε όμως γιατί δεν ζήτησε αυτά που έπαιρνε και πήρε 1,8 το χρόνο… Και γύρισε εκεί που είχε χαθεί η εμπιστοσύνη, αλλά ξαφνικά όταν γέμισε ο λογαριασμός του την ξαναβρήκε.

Θα πρέπει όλοι στον οργανισμό της ΑΕΚ να καταλάβουν ότι ο εχθρός δεν είναι εντός, αλλά εκτός. Εχθρός της ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης. Ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος. Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Και αυτές τις σαχλαμάρες η ΑΕΚ δεν πρέπει να τις αφήνει αναπάντητες, όσα χρόνια και αν περάσουν!

ΥΓ: Και τώρα που τα είπε όλα αυτά ο Αντρέ, ας του κάνουν και νέο συμβόλαιο. Άξιος ο μισθός!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X