Πλάνιτς: «Είμαι παίκτης της Μακάμπι και δεν χρειάζεται να πάω πουθενά»

Πλάνιτς: «Είμαι παίκτης της Μακάμπι και δεν χρειάζεται να πάω πουθενά»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς για τον οποίον έχει ενδιαφερθεί η ΑΕΚ υποστήριξε πως δύσκολα θα φύγει από την Μακάμπι Χάιφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά ο Σέρβος στόπερ σε δηλώσεις του τόνισε πως περνάει καλά στην ομάδα του Ισραήλ και πως δύσκολα θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η Kurir ο Πλάνιτς μίλησε για το πρωτάθλημα που πήρε στο Ισραήλ και σε ερώτηση πως «πολλά ισραηλινά, ελληνικά και σέρβικα Μέσα γράφουν γι’ αυτόν πως μένει στη Χάιφα, πως πηγαίνει στην ΑΕΚ και πως υπάρχουν πολλές ομάδες που τον παρακολουθούν στενά με πιθανότητα να επιστρέψει στη Σερβία», ο 29χρονος τόνισε:

«Είμαι στη θάλασσα με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές. Άκουσα από τον μάνατζέρ μου ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον, ότι του έγιναν κάποιες κλήσεις, αλλά σε επίσημο κομμάτι δεν είμαι ενήμερος. Είμαι παίκτης της Μακάμπι και δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει αυτό το καλοκαίρι. Είναι ωραία για εμένα και δεν χρειάζεται να πάω πουθενά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X